محصولات Thorn

- سیستم های اعلان حریق آدرس پذیر MX,MZX,Profile

سیستم های اعلان حریق آدرس پذیر MX,MZX,Profile   غالبا جهت محیط های بزرگ و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند .
در این سیستم  ها هر یک از تجهیزات آدرس پذیر اعم از دتکتورها، شستی ها، بردهای خروجی،آژیر ها و …. دارای آدرس (کد)منحصر بفردی در سیستم می باشند که مرکز کنترل از طریق آن آدرس قادر به شناسایی قطعات بوده و بدینوسیله قابلیت ارتباط دو طرفه و تبادل اطلاعات را با هریک از قطعات آدرس پذیر دارا می باشد.
سیستم های اعلان حریق آدرس پذیر MX,MZX,Profile بر اساس تنظیمات از پیش تعیین شده توسط مدیر سیستم (از طریق نرم افزارهای مربوطه)اقدام به پردازش اطلاعات دریافتی ،تصمیم گیری و نهایتا فعال نمودن خروجی های مربوطه می نمایند.
این سیستم ها اطلاعات ارائه شده توسط دتکتور ها مانند میزان غلظت دود و یا درجه حرارت محیط را توسط آلگوریتم های خاصی همانند فاز لاجیک (Fuzzy Logic) در مرکز کنترل مورد پردازش قرار داده و بدینوسیله در مورد وجود و یا عدم وجود حریق حقیقی تصمیم گیری می نمایند.این قابلیت باعث کاهش شدید آلارم های اشتباه (False Alarm) و بالا رفتن قابلیت اعتماد به سیستم (Reliability) می گردد.
این مراکز کنترل قابلیت تعیین حساسیت دتکتور های مختلف را داشته و بر اساس نوع دتکتور مورد نظر قادر به تنظیم طریقه عملکرد آن بر اساس تنطیمات از پیش تعیین شده توسط مدیر سیستم می باشند.به عنوان مثال اگر دتکتور ترکیبی دودی،حرارتی در سیستم موجود باشد می توان نوع عملکرد آن را به صورت فقط دودی،فقط حرارتی و یا ترکیب AND و یا OR آنها را تعریف نمود همچنین می توان حساسیت این دتکتور ها را با توجه به شرایط محیط تنظیم نمود.
سیستم های آدرس پدیر قادر به اختصاص یک تعریف منحصر به فرد به هر قطعه با توجه به محل نصب آن دتکتور می باشند این امر جهت تسریع در تشخیص محل و اعزام عوامل می باشد.
مراکز اعلان حریق آدرس پذیر MX & MZX,Profile ساخت شرکت THORN(Tyco) . از مدولاسیون فرکانس جهت برقراری ارتباط بین قطعات مختلف و مرکز کنترل استفاده می نمایند.این روش مدولاسیون بر خلاف سایر روش های مدولاسیون در برابر نویز های الکترومغناطیسی ناشی از کابل های حامل جریان و یا کارکرد سایر تجهیزات الکتریکی مصون بوده و دارای نسبت سیگنال به نویز (Signal to Noise Ration) بالا می باشند.
مراکز اعلان حریق آدرس پذیر دیجیتالی MX بصورت ۸,۶,۴,۲,۱ لوپ آدرس پذیر می باشند.
بر خلاف نسل قبلی سیستم های اعلان حریق Analogue Addressable ،که حداکثر تعداد مجاز قطعات برروی هر لوپ ۱۲۸ قطعه بود،نسل جدید،Digital Addressable ،قابلیت اتصال ۲۵۰ قطعه بر روی هر لوپ آدرس پذیر را دارد، به صورتی که هر مرکز قادر به کنترل حداکثر ۱۰۰۰ قطعه آدرس پذیر می باشد.
همچنین در سیستم اعلان حریق آدرس پذیر MX ،آدرس دهی تجهیزات بصورت Soft Addressing ، و بر روی EPROM داخلی هر قطعه انجام میگردد.این حافظه داخلی در هر قطعه ،اطلاعاتی همانند نوع قطعه، شماره سریال، سال ساخت و … را نیز نگهداری می کند.
کلیه مراکز اعلان حریق خانواده (Minerva eXpert)MX,MZX,Profile بر اساس مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری مشترک طراحی و ساخته شده اند.این مشخصات و خصوصیات مشترک عبارتند از :

  • سری MX,MZX دارای صفحه نمایش LCD بزرگ با روشنایی پس زمینه ،۱۶ خط در ۴۰ کاراکتر ۶۴۰) کاراکتری(
  • سری Profile دارای صفحه نمایش لمسی سایز ۴″
  • سری Profile دارای سطوح دسترسی به صورت Multilevel با استفاده از کارت RFID
  • سری Profile توانایی نمایش میزان سطح گاز Co  درصد دود محیط،درجه حرارت و درصد آلودگی دتکتور ها بر اساس نوع دتکتور
  • انجام عملیات تست ، باز بینی و تایید عملکرد تمامی قطعات بطور مداوم
  • دارای فهرست (MENU) حفاظت شده توسط کلمه عبور در سطوح مختلف دسترسی (Assess Level) جهت کنترل کامل سیستم مانند
  • فایل ذخیره وقایع (EVENT LOG) جهت ذخیره حداکثر ۳۰۰۰ رویداد
  • توانایی نمایش اطلاعات دریافتی از ورودی های مختلف همانند درصد دود ، میزان گاز CO ، درجه حرارت ، میزان کثیفی ، غلظت گاز قابل انفجار (LEL) ، غلظت گاز سمی (PPM) و …
  • توانایی تنظیم طریقه عملکرد دتکتور ها بر اساس سنسورهای موجود در آن
  • توانایی تنظیم حساسیت دتکتور ها ب اساس شرایط محیطی
  • توانایی نمایش موجود خطا (FAULT) در تمام قطعات سخت افزاری
  • توانایی قرار دادن قطعات متصل به یک مرکز اعلان حریق در ۲۴۰ زون مجزای اعلان حریق بصورت نرم افزاری
  • قابلیت پشتیبانی ترکیبی بیش از ۱۲۰۰ ورودی و خروجی کمکی از طریق RS485
  • استفاده از مدولاسیون فرکانس FSK جهت برقراری ارتباط مابین قطعات و مرکز کنترل
  • قابلیت اتصال حداکثر ۷ مرکز تکرار کننده (MX Repeater)   ۱۲۰۰m
  • قابلیت شبکه کردن مراکز اعلان حریق (Networking) بصورت خطی (BUS) یا حلقه ای (RING) تا حداکثر ۹۹ مرکز در یک شبکه یکپارچه MXNet
  • قابلیت اتصال تکرار کننده نرم افزاری بر روی کامپیوتر
  • قابلیت اتصال به شبکه های کامپیوتری جهت ارسال اطلاعات بروی LAN یا WAN
  • Optional Connection port for Transferring Data over the LAN with TCP/IP Protocol
  • قابلیت پشتیبانی پروتکل  Modbus جهت ارسال اطلاعات به BMS , PLC  , ESD , DCS , … به طریق نرم افزاری Optional Modbus Interface
  • قابلیت پشتیبانی پروتکل BACnet جهت ارسال اطلاعات به BMS ,  PLC , … به طریق نرم افزاری Optional BACnet Interface
  • دارای تاییدیه SIL2 مطابق IEC61508
  • دارای تاییدیه بین المللی EN54LPCB , Vds , UL ….
- دتکتور های دودی نقطه ای Point Smoke Detectors

اکثر حریق ها در مراحل اولیه سوختن تولید دود می نمایند اما غلظت و رنگ دود متفاوت بوده و به مواردی مانند موادی که می سوزند و شرایط سوختن بستگی دارد.
دتکتور های  ۸۱۳p,830pg 850p دتکتور های دودی با استفاده از روش  Light Scattering می باشند.
اساس عملکرد این دتکتور ها بر پایه تفرق اشعه مادون قرمز می باشد بدین صورت که شعاع باریکی از اشعه IR توسط فرستنده در داخل محفظه سیاه(Chamber) تابیده میشود.در شرایط عادی سنسور گیرنده که در زاویه مخالف قرار دارد قادر به دریافت این اشعه نمی باشد.در هنگام وقوع حریق ،حضور ذرات دود در داخل محفظه باعث تفرق(Scattering) شعاع نور مادون قرمز شده،که سنسور گیرنده این شعاع های متفرق شده را دریافت می نمایند.این روش عملکرد Light Scattering می نامند.
این خانواده از دتکتور های توانایی اختصاص تعریف (Description) در رابطه با محل نصب هر دتکتور را دارند.با توجه به محل مورد نظر و کاربردی آن می توان حساسیت دتکتور ها را تعیین نمود.
این دتکتور ها در هر لحظه پارامتر های محیطی خود را از جمله درصد دود محیط و میزان کثیفی خود را به مرکز کنترل گزارش می نمایند ومرکز با توجه به تنظیمات نرم افزاری از پیش تعیین شده ، اقدام به پردازش اطلاعات بر اساس آلگوریتم های مربوطه ،تصمیم گیری و اعلان حریق می نمایند.همچنین در این خانواده تغییر طریقه عملکرد دتکتور در ساعات کاری روز ، جهت جلوگیری از آلارم های اشتباه با حساسیت عادی ، و در هنگام شب، جهت بالا بردن ضریب اطمینان با حساسیت بالا، امکان پذیر می باشد.
این خانواده به دلیل قابلیت اطمینان (Reliability) و قابلیت استفاده (Availability) زیاد ، مطابق IEC1508 دارای تاییدیه SIL2 و همچنین تاییدیه های LPCB و VDS می باشند.(Optional)
دتکتور های ۸۰۱PH,830PH,850PH,801PHEx,811PHExn دتکتور های ترکیبی دودی / حرارتی بصورت    Multi sensorبوده و دارای دو سنسور جداگانه ی دود (Smoke) و حرارت (Heat) می باشند.
قابلیت بالای این دتکتور با توجه به دارا بودن ۲ سنسور در کشف رنج وسیعی از حریق ها در کلاس A و  C و همچنین سرعت عمل آن می­باشد.
این خانواده از دتکتورها توانایی اختصاص تعریف (Description) در رابطه با محل نصب هر دتکتور را دارند.
از قابلیت های این خانواده میتوان به تفکیک نرم افزاری عملکرد ۲ سنسور دود و حرارت اشاره نمود.
در این خانواده امکان تعریف طریقه ی عملکرد هر دتکتور با توجه به سنسور های آن به صورت نرم افزاری امکان پذیر می باشد:

  • حساسیت فقط به دود Smoke
  • حساسیت به دود و حرارت HPO
  • حساسیت به دود یا حرارت Smoke or Heat
  • حساسیت به حرارت به صورت درجه حرارت ثابت(Heat Fix 60°)
  • حساسیت به حرارت به صورت عکس العمل سریع Heat Rate Of Rise

همچنین با توجه به محل مورد نظر می توان حساسیت دتکتور ها را تغییر داد.
این دتکتور ها در هر لحظه پارامتر های محیطی خود را از جمله درصد دود محیط ، درجه حرارت
و میزان کثیفی خود را به مرکز کنترل گزارش مینمایند. و مرکز با توجه به تنظیمات نرم افزاری از
پیش تعیین شده ، اقدام به پردازش اطلاعات بر اساس آلگوریتم های مربوطه ،تصمیم گیری و اعلان حریق می نماید.همچنین دراین خانواده تغییر طریقه عملکرد دتکتور در ساعات کاری روز ، جهت جلوگیری از آلارم های اشتباه با حساسیت عادی ، و در هنگام شب جهت بالا بردن ضریب اطمینان با حساسیت بالا، امکان پذیر می باشد.
این خانواده به دلیل قابلیت اطمینان (Reliability) و قابلیت استفاده (Availability) زیاد، مطابق IEC 61508 دارای تاییدیه SIL2 و همچنین تاییدیه های LPCB و VDS می باشند.(Optional)

- دتکتور های حرارتی نقطه ای Point Heat Detectors

دتکتور های ۸۰۱H,830H,850H,801Hex,811HExn از خانواده دتکتور های حرارتی بوده و جهت استفاده در آبدارخانه ها ، آشپزخانه ها ، پارکینگ ها ، اتق دیگ بخار (Boiler Room) و یا مواردی که نیاز به دتکتور های حرارتی می باشد، طراحی شده اند.
دتکتور های حرارتی ثابت نسبت به درجه حرارت ۶۰ سانتیگراد حساس می باشد.
دتکتور های حرارتی عکس العمل سریع ، Rate Of Rise Heat Detector ، به تغییرات سریع و غیر طبیعی حرارت عکس العمل نشان می دهند.خانواده دتکتور های حرارتی آدرس پذیر ۸۰۱H,830H,850H,801Hex,811HExn توانایی اختصاص تعریف (Description) در رابطه با محل نصب هر دتکتور را دارند.می توان طریقه عملکرد این دتکتور را بوسیله نرم افزاری بصورت های زیر تعریف نمود:

  • فقط حرارتی ، حرارتی ثابت (A2S)FIX Temp.60°
  • فقط حرارتی حساس به تغییرات درجه حرارت ، عکس العمل سریع (A1R)RATE Of RISE
  • فقط حرارتی حساس به تغییرات درجه حرارت ، عکس العمل سریع RATE Of RISE در درجه حرارت محیطی بالا (CR)
  • این خانواده به دلیل قابلیت اطمینان (Reliability) و قابلیت استفاده (Availability) زیاد ، مطابق IEC 61508 دارای تاییدیه SIL2 و همچنین تاییدیه های LPCB و VDS می باشند.(Optional)
- شستی های اعلان حریق (Manual Call Points)

شستی اعلام حریق به منظور اعلام وقوع حریق در محیط توسط افراد حاضر در آن محیط می باشد. اعلام حریق دستی می بایست فقط با شکستن شیشه و بدون ابزار اضافی انجام گیرد.
با شکستن شیشه یک میکروسوئیچ وارد عمل می شود و سیگنال لازم جهت Request به مرکز داده شود.
شستی ها باید در محل های خروج به فضاهای آزاد ، در مسیر راه های فرار در خروجی طبقات (اعم از خروجی های معمولی و اضطراری ، ورودی راه پله ها نصب گردند.
- هشدارهای صوتی/بصری Audible & Visual Notification

جهت اعلام صوتی وضعیت حریق در محیط تحت حفاظت به منظور آگاهی افراد حاضر در محیط از  وقوع حریق استفاده از آژیر ها الزامی می باشد.

  • با توجه به شرایط محیطی اداری استفاده از آژیر های (Sounder Base),802Sb,801SB با خروجی ۹۰db در ساختمان های اداری گزینه مناسبی می باشد . این آژیر ها بدون نیاز به تغذیه خارجی (Loop Power) بصورت پایه در زیر دتکتور نصب می گردند.
  • آژیر های LpSY800,LPSY65 آدرس پذیر بوده و بدون نیاز به تغذیه خارجی (Loop Power) به صورت مستقیم به لوپ آدرس پذیر متصل می گردند و علاوه بر دارا بودن ایزولاتور داخلی جهت حفاظت در برابر اتصال کوتاه (Short Circuit) ، دارای شدت خروجی ۱۰۳db با ۱۶ آهنگ (Tone) مختلف می باشند.
  • همچنین این خانواده از تکنولوژی (Reflective Sound Monitoring) جهت تشخیص خرابی (Fault) آژیر بدون نیاز به راه اندازی آن بهره می برند .
  • همچنین آژیر های متعارف و با توان خروجی بالاتر نیز از طریق برد های را ه انداز LPS800, و یا SNM800  قابل اتصال به سیستم آدرس پذیر ،MX  و MZX می باشند.
- بردهای رابط ورودی

  • برد (Detector Input Module)DIM800

این برد جهت اتصال دتکتور های متعارف (Conventional) قدیمی به لوپ آدرس پذیر و آدرس دهی آنها مورد استفاده قرار می گیرد .این برد وضعیت حریق . Fire . و یا خرابی . Fault . خط (Zone) دتکتور های متعارف (Conventional) که اصطلاحا دتکتور های ۲۰V نامیده می شوند، را با اختصاص آدرس منحصر بفردی به سیستم آدرس پذیر انتقال می دهد.

  • برد (Contact Input Module)CIM800

این برد به عنوان یک برد ورودی، Digital Input ، جهت ورود اطلاعات به سیستم اعلام حریق (نمایش کنتاکت حریق) از طریق لوپ آدرس پذیر طراحی شده است.
بعنوان نمونه میتوان از مانیتورینگ سیستم اطفاء حریق اتوماتیک همانند، Deluge Sprinkler,Foam/Water Sprinkler& Standpipe Syatems Automatic Sprinkler  از طریق کنترل Pressure Switch or Flow Switch ، کنترل سیستم تهویه،کنترل دربهای فرار اضطراری و… و یا انواع مختلف دتکتورها با خروجی رله نام برد.
ابن برد دارای ۲ ورودی مستقل که بواسطه مقاومت انتهای خط (EOL Resistor) تحت نظارت (Supervised Input) در برابر مدار باز و اتصال کوتاه می­باشند.می­باشد.

  • برد DDM800 (Universal Fire & Gas Interface)

این برد به عنوان یک برد ورودی Analogue Input ، جهت ورود اطلاعات آنالوگ ۴-۲۰mA به سیستم اعلان حریق از طریق لوپ آدرس پذیر طراحی شده است.برد ورودی DDM800 یک رابط ورودی چند منظوره آدرس پذیر می باشد.
به یکی از ترکیب بندی های زیر می توان از آن استفاده نمود:

  • یک یا دو خط تجهیزات متعارف (Conventional 2 Wire Circuit) به صورت خطی (Spur) در این روش میتوان دتکتور های متعارف موجود در مجموعه را حفظ نموده و به سیستم آدرس پذیر متصل نمود.
  • یک خط تجهیزات متعارف (Conventional 2 Wire Circuit) به صورت حلقه ای (Loop)
  • یک یا دو خط جهت تجهیزات با خروجی آنالوگ ۴-۲۰mA (جهت مانیتور نمودن دتکتور های گازی ، دتکتور های شعله ای S261f+ , FV282f+ , FV400 , FV300 آلارم های درجه حرارت ، و سایر تجهیزات با خروجی آنالوگ) این سری جدید از تجهیزات خانواده MX دارای جداکننده خط بصورت داخلی (Intenal Isolator) می باشند.
- برد های رابط خروجی

  • برد SNM800 (SOUNDER NOTIFICATION MODULE)

برد SNM800 با فراهم آوردن خروجی ۲۴Vds ، در پاسخ به سیگنال فرمان (Command) ارسالی از طرف مرکز کنترل MX خط آژیر های متعارف را فعال می نماید.این برد نیاز به تغذیه خارجی Vds 24 مستقل دارد.از این برد می توان جهت راه اندازی خط آژیر های با توا نخروجی بالا ( دارای مصرف انرژی حداکثر ۲A ) در محیط های با نویز صوتی بالا استفاده نمود.
این برد خروجی ، به وسیله مقاومت انتهای خط ، نظارت شده (Supervised Output) می باشد.
جهت راه اندازی آژیر های پر قدرت که به عنوان آژِیر های ثانویه و به عنوان آلارم های Evacute استفاده می گردند،از برد SNM800 استفاده می شود.

  • برد QMO800 (Quad Monitored Qutput Module)

این برد خروجی آدرس پذیر (digital Output) دارای ۴ خروجی مانیتور شده (polarity reversal monitord output) قابل استفاده جهت را ه اندازی خطوط آژیر های پر قدرت متعارف و یا رله های کمکی بوده و همچنین دارای ایزولاتور داخلی جهت حفاظت لوپ در برابر اتصال کوتاه می باشد.

  • برد RIM800(Relay Interface Module)

برد رله خروجی RIM800(Relay Interface Module) دارای یک کنتاکت رله بدون ولتاژ (Volt Free Relay) بوده که در موقع حریق تغییر وضعیت داده و به صورت ثابت باقی می ماند (Latching Relay) . رله روی این برد دارای دو وضعیت به طور عادی بسته (Normally Close)  و به طور عادی باز(Normally Open) می باشد که پس از فعال شدن برد تغییر حالت می دهند.
نصب رله های اینترفیس قابل برنامه ریزی در لوپ آدرس پذیر به عنوان برد خروجی ، Digital Output و به منظور ارسال فرامین و کنترل سیست های جانبی هواساز ، آسانسورها ، اگزوز فن ها و کلیه عملکرد های کنترلی پس از وقوع حریق می باشد.

  • برد QRM800 (Quad Relay Output Module)

این برد خروجی آدرس پذیر (digital Output) دارای ۴ کنتاکت رله خروجی (Change Over Relay) یا ۴ خروجی راه انداز رله پر قدرت (High Voltage Relay) بدون نیاز به تغذیه جداگانه بوده و همچنین دارای ایزولاتور داخلی جهت حفاظت لوپ در برابر اتصال کوتاه می باشد.
       برد های رابط ترکیبی ورودی/ خروجی  Input/Output Interfaces

  • برد اختصاصی اتصال دتکتور های دودی خطی BDM800 (Beam Detector Module)

این برد به طور اختصاصی جهت اتصال دتکتور های دودی بروش پرتو نور خطی Smoke Beam Detector به لوپ آدرس پذیر MX طراحی شده است.
BDM800 کنتاکت های حریق و خرابی (Fire & Fault Contact) را بروی سیستم اعلان حریق آدرس پذیر MX مانیتور کرده و همچنین وضعیت اتصال مابین دتکتور و برد را در برابر اتصال کوتاه (Shirt Circuit) یا مدار باز (Open Circuit) نمایش می دهد.این قطعه نیاز به تغذیه خارجی ندارد و تغذیه ۲۴Vds مورد نیاز دتکتور را از لوپ آدرس پذیر تامین می نماید در نتیجه هزینه های نصب دتکتور های دودی خطی را کاهش داده و نیاز به استفاده منبع تغذیه جداگانه جهت آنها را از بین می برد.

  • برد یک ورودی و یک خروجی SIO800(Single Input / Output Mo

این برد یک برد تک ورودی (ورودی مانیتور شده)/تک خروجی (رله بدون ولتاژ ) آدرس پذیر می باشد.
SIO800 با دارا بودن یک ورودی (Digital Input) و یک خروجی (Digital Output) جهت ارتباط دو طرفه با سایر تجهیزات جانبی طراحی شده است.

  • برد چند ورودی چند خروجی MIO800 (Multi Input / Output Module)

این برد یک رابط چند ورودی ، چند خروجی عمومی بوده که دارای ۳ ورودی و ۴ خروجی می باشد.
۳ ورودی کلاس B مانیتور شده (Supervised Input) قادر به مانیتور کردن کنتاکتهای حریق مانند کنترل سیستم اطفاء حریق (Pressure flow switch) ، کنترل سیستم تهویه ، کنترل درب های اضطراری فرار و … می باشند.
۲ رله ی خروجی ، به صورت کنتاکتهای بدون ولتاژ (Free Volt) قابل تغییر هستند.
اگر HVR800 ها توسط ۲۴Vdc یا ۲۴Vac تغذیه شوند ، حداکثر ۲رله ولتاژ بالا HVR800 (High Voltage Relay Module) را می توان به طور مجزا توسط MIO800 راه اندازی و کنترل کرد . در این نوع کاربرد ، رله های ولتاژ بالا HVR800 توسط دو رله قفل شونده (Latching Relay) MIO800 کنترل می شوند.
اگر HVR800 ها توسط ۱۲۰Vac یا ۲۲۰Vac تغذیه شوند ، حداکثر ۴ رله ولتاژ بالا HVR800 (High Voltage Relay Module) را می توان به طور مجزا توسط MIO800 را ه اندازی و کنترل کرد . در این نوع کاربرد ، رله های ولتاژ بالا HVR800 توسط ۴ خروجی کنترل شده MIO800 کنترل می شوند.

  • برد چند ورودی چند خروجی VIO800 (VESDA Input/ Output Module)

این برد یک رابط چند ورودی ، چند خروجی عمومی بوده که اختصاصا اتصال مستقیم دتکتور های دودی نمونه گیرنده VESDA LeserScanner یا VESDA Laser Pluse به لوپ آدرس پذیر MX & MZX طراحی شده است و دارای ۳ ورودی مانیتور شده (Supervised Input) و ۱ خروجی می باشد.

  • برد چند ورودی چند خروجی QIO850 (Quad Input/Output Module)

این برد یک رابط چند ورودی ، چند خروجی بوده و دارای ۴ ورودی کنترل شده (Supervised) جهت مانیتور نمودن کنتاکت بر روی لوپ آدرس پذیر و ۴ رله خروجی (Chage Over Relay) یا ۴ خروجی راه انداز رله پر قدرت (High Voltage Relay)

- منبع تغذیه آدرس پذیرADD.PSU

این منابع تغذیه آدرس پذیر بوده و بطور مستقیم به لوپ آدرس پذیر متصل می گردند، این منابع سوئیچینگ با داشتن باتری های پشتیبان ، Backup Buttery  ، جهت فراهم توردن تغذیه ۲۴Vds تجهیزات جانبی مانند برد های DDM800,DIM800,SNM800 و یا سایر دتکتور های دیگر (non-Loop Power Detector) مورد استفاده قرار می گیرد.
این منابع تغذیه از اختصاص دادن آدرس منحصر به فردی به سیستم آدرس پذیر متصل و قادر به انتقال وضعیت تغذیه اصلی ۲۰۰Vac ، باتری های پشتیبان ، Backup Battery ، خط ۲۴Vdc و … به سیستم می باشند.
- شبکه اعلان حریق MXNet

شبکه اعلان حریق MX به صورت Peer to Peer و از بهم پیوستن و یکپارچه شدن ۲  دستگاه یا بیشتر جهت تبادل اطلاعات فی مابین مراکز در یک پروژه گسترده تشکیل می گردد.
مراکز اعلان حریق MX قابلیت شبکه شدن با یکدیگر را تا حداکثر ۹۹ مرکز کنترل دارند که هر مرکز با توجه به کد های دسترسی تعیین شده در سطوح مختلف (Access Level) ، قابلیت کنترل کامل شبکه اعلان حریق را خواهد داشت.
در شبک هاعلان حریق MX ، هر مرکز به طور کاملا مستقل (Client/Server) و بدون نیاز به نظارت از طرف مدیر شبکه (Master) اقدام به دریافت و پردازش اطلاعات نموده و کلیه فرآیند های از پیش تعیین شده را اجرا نموده و خروجی های مربوطه را فعال می نمایند. همچنین هر مرکز اطلاعات عمومی مانند حریق (Fire) و خرابی (Fault) را جهت دسترسی سایر مراکز برروی شبکه قرار می دهد همچنین هر مرکز در صورت داشتن سطح دسترسی و کلمات عبور قادر خواهد بود به کلیه اطلاعات سایر مراکز بر روی شبکه دسترسی داشته و شبکه اعلان حریق (Fire Net) را کنترل و مدیریت نماید.
شبکه شدن این مراکز با کابل تک زوج پیچشی شیلددار (Shielded twisted pair cable)2*2.5mm² با فاصله حداکثر ۳۰۰۰ متر و در فواصل بالاتر با استفاده از فیبر نوری (Single Mode Fiber Optic) امکان می باشد.
- رابط گرافیکی Tyco eXpert Graphic (TXC)

رابط گرافیکی مشتمل بر یک دستگاه کامپیوتر و نرم افزار مربوطه می باشد که به طور مستقیم به مرکز اعلام  حریق ، MX MZX و یا به شبکه Fire Net MZX  MX or متصل شده و نمایش گرافیکی از مجموعه تحت کنترل ارائه مینماید.
در این سیستم ، نقشه های کلیه بخش های مجموعه در نرم افزار وارد شده و جانمایی تجهیزات برروی آن مشخص گردیده شده است.
با اعلام آلارم توسط هر قطعه نقشه مربوطه بروی صفحه کامپیوتر نمایان شده و با مشخص کردن زون مربوطه محل اعلام شده را بارنگ قرمز مشخص می نماید.
علاوه بر کاربری بسیار ساده جهت تمامی افراد و عدم نیاز به تبحر زیاد ، کاربر ضمن مشاهده محل قرار گیری هر قطعه در سایت قادر است با استفاده از این سیستم عملیات هایی مانند ایزوله نمودن ، غیر ایزوله نمودن ، قطع یا فعال نمودن آژیر ها و یا ریست نمودن مرکز کنترل را انجام داده و نظارت عالیه بر کل مجموعه داشته باشد.
روش اعلان حریق گرافیکی با نشان دادن نقشه محل قطعه اعلان کننده حریق ، نوع قطعه ، اسم محل و مسیر های دسترسی به آن ، کمک بسیاری در تعیین محل وقوع حریق در اسرع وقت به کاربر می نماید و در نتیجه سرعت عمل بیشتر در اطفاء حریق و جلوگیری از گسترش و وارد نمودن خسارات بیشتر را موجب می گردد.کاربر با مشاهده نقشه محل وقوع حریق قادر است براحتی نیروهای آتشفشان را هدایت ، افراد را از وقوع حریق مطلع و مسیر های ارتباطی و سایر سیستم های موجود را مدیریت نماید.
- Interconnection

سیستم اعلان حریق آدرس پذیر MX قابلیت پشتیبانی پروتکل های Modbus & BACnet را داشته و به صورت daisy chain به سایر تجهیزات متصل شده و اقدام به ارسال کلیه اطلاعات سیستم با استفاده از RS485,RS422 و یا RS232 به سایر نقاط متصل به Modbus ، اط جمله سیستم های DCS,ESD,BMS و … می نماید.
با استفاده از این روش ضمن کاهش سخت افزار های بکار برده شده نسبت به روش سخت افزاری (Hardwire Connection) سیستم اعلان حریق به عنوان یک Slave عمل نموده و اطلاعات حریق را جهت بازیابی و مدیریت (Monitoring) به سایر سیستم های جانبی ارسال می نماید.